Call of Duty: Vanguard nyilvánvalóan szintén szerencsétlen helyzetbe kerül a csalók miatt, akik már a megjelenés napján ott lesznek.

A napokban már játszható a Call of Duty Vanguard bétája, aminek köszönhetően mindenki kipróbálhatta a játékot. Az élményt azonban rendszerint csalók zavarták meg, és sokan máris aggodalmukat fejezték ki a játék kapcsán. A szivárogtató Tom Henderson szerint ez azért lehetséges, mert

a Vanguardban jelenleg nincs benne az anti-cheat.

Az Activision azonban megígérte, hogy a megjelenés napján már élni fog, sőt kezelni fogja a csalás problémáját a játékban. Már azt is bejelentették, hogy aki a Warzone-ban tiltás kapott, az nem is játszhat majd a Vanguarddal. Közben nemrég az Anti-Cheat Police Department Twitter oldalán azt is elárulták, hogy mennyibe kerül egy napra a csalóprogram.

A csalás mindössze 7 dollárba kerül egy napra (kb. 2100 forint), és az olyan funkciókat használhatunk, mint az aim bot és a wallhack.

 

Az ráadásul egy dolog, hogy a csalásokat már árulják a neten, de ugyanazok a fejlesztők árulják, akik a korábbi címekhez is gyártották őket. Sajnos a jelenlegi címek esetében nincs anti-cheat rendszer, így hatalmas a csalás problémája a CoD játékok körül.

Most sokan úgy gondolják, hogy az Activision nem tesz ez ellen semmit, a csalások egyszerűen felkészültek az új játékra, és minden megy tovább. Az Activision korábban azt ígérte, hogy az anti-cheat már az első napon élni fog, és nagyon nehéz lesz a játékban csalni. Meglátjuk.

Te vennél ennyiért csalást?

×