A Riot Games egy új teaser trailert adott ki az Arcane-hez, a még idén a Netflixre érkező animációs League of Legends-sorozathoz.

A mindössze 14 másodperces teaser a sorozat néhány karakterét mutatja be, köztük a már megerősített Vi és Jinx, valamint még néhány más szereplő. A bemutatóban szereplő karakterek csak nyaktól lefelé láthatók, teljes személyazonosságukat „titokban” tartják.

Az azonban elég egyértelmű, hogy körülbelül nyolc másodpercnél Caitlyn látható, ami megerősíti a bajnok jelenlétét a sorozatban. Továbbá úgy látszik Caitlyn vizuális frissítése, tényleg tervben van, mivel a modellje az új Arcane teaserben nagyon hasonlít a még ki nem adott League of Legends modelljére.

 

A többi „rejtélyes” karaktert is meg lehet fejteni. Vi és Jinx egyszerű, hiszen Vi a kezét kötözi és láthatjuk Jinx ikonikus fegyverét. Mellesleg ez a két karakter fő szerepet játszott az előző trailerben.

De látható Jayce is, aki fehér mellényben és vörös ingben épp egy világitó tárgyat markol. Így valószínűleg Victor is szerepet talál magának a sorozat közben, hiszen a történetük összefügg a kék kristály miatt.

Utána egy rejtélyes női karakter látható, akit Corianna-nak hívnak és elméletileg Caitlyn nemezise. Róla a Wild Rift-ben tudhatsz meg többet.

Majd egy férfi karakter látható egy lila eszközzel a kezében egy könyvet olvasva. Sokan arra tippelnek, hogy ez Jhin szóval lehet. Láthatjuk majd az arcát a maszk nélkül a sorozatban?

A tippek alapján Jhin és a Hextech fegyvere

Majd jön Caitlyn, róla már beszéltünk feljebb, de szerintem jót tett neki a vizuális frissítés. Kicsit rendőrösebb jelenlétet ad neki az új ruházat.

Caitlyn

Azután szerintem Ezreal látható, de láttam más tippeket is a kommentszekcióban, aki fogalmam sincs ki lehet. Így én maradok az Ezreal tippnél.

Lehetséges, hogy Ezreal

Ezután még két karakter látható, akiről fogalmam sincs ki lehet. Illetve volt egy olyan feltevés is, hogy az egyik Warwick még az átalakulása elött, ami egy elég érdekes ötlet, hiszen a fiola lehet, hogy az átalakulásához kell.

Warwick az átváltozás elött?

És a trailer legvégén az utolsó karakter, gondolom a történet főgonosza lenne. Tippem sincs, hogy ki lehet.

Feltehetőleg a rosszfiú

Idővel az Arcane-ban megjelenő összes Ligabajnokról kiderül majd, hogy ki kicsoda, hiszen a sorozat a tervek szerint még 2021 vége előtt megjelenik a Netflixen.

A tippek csak özönlöttek a kommentszekcióban, viszont kíváncsiak vagyunk, ti mit gondoltok: melyik karakterek jelentek meg ebben a kis 14 másodperces bemutatóban?

Őszintén nagyon várom az animációs sorozatot, hiszen olyan rég óta hype-olják. Remélem, tényleg odateszi magát a Riot Games, hiszen híresek arról, hogy gyönyörű animációkat képesek gyártani.

Mit gondoltok, kik lehetnek a karakterek?

×