Egy friss szivárgás szerint hamarosan egy jól ismert Warzone funkció jöhet a Fortnite-ba, ami kissé feldobja majd a játékmenetet.

Az utóbbi években népszerű vált legnagyobb Battle Royale játékok néha bizony nem szégyellve tanulnak egymástól. Így volt ez például az Apex Legends esetében, melytől a többi játék sok alapvető funkciót átvett, például a rendszeres újjáéledés lehetőségét. Így az sem meglepő, hogy a Fortnite is tanul a konkurenciától, hogyha az a játék érdekét szolgálja.

Friss szivárgás szerint jön a csúszás a Fortnite-ba.

A friss infó az ismert adatbányásztól és szivárogtatótól, HYPEX-től származik, aki most azt állítja, hogy a Fortnite fejlesztői új mozgástípuson dolgoznak a játékban, ami előnnyel jár a játékosok számára.

„Csúszás közben 15-tel nő a FOV (látómező), és ilyenkor kicsit remeg majd a kép. 2 másodperces újratöltése van. Nem tudom, hogy mikor jelenik meg, és hogy ez egy item lesz-e” – írta a HYPEX.

A csúszás mind az Apex Legends, mind a Warzone alapvető eleme, így izgalmas kiegészítője lehet a Fortnite-nak is. Érdemes szem előtt tartani viszont, hogy ez jelenleg csak szivárgás, szóval egyáltalán nem biztos, hogy bekerül. A kérdés sokkal inkább az, hogy mi játékosok örülnénk-e neki?

×