Jó fej emberek dolgoznak a support területen.

Különös üzenet jelent meg a Valorant subredditen pár órája. Egy felhasználó abban kért segítséget, hogy valamilyen úton-módon van-e lehetősége 25 VP-t gyűjtenie ingyen, mert éppen ennyi hiányzik a hőn áhított Zedd Phantomhoz. A kommentekben meglehetősen pozitív fogadtatást kapott, volt aki ki is segítette egy kis plusz pénzzel.

Az egyik moderátor megosztott egy módszert, mellyel garantáltan behúzhatunk maximum 50 VP-t, teljesen ingyen!

Comment
by from discussion
inVALORANT

Úgy tűnik a Riot Games supportja meglehetősen jófej emberkékből áll, melyet a cégvezetés is támogat. Ha tényleg kevés VP hiányzik csak az álomskinünkhöz, akkor a kreatív énünket kiélve hamar megszerezhetjük azt. Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni a Valorant Support oldalára, majd a Ticket tárgyában elhinteni a „VP for Art” kifejezést. Ekkor várhatóan visszaír egy supportos munkatárs, hogy ha valamilyen Valoranthoz köthető művészeti alkotást küldünk, akkor megkapjuk azt az 50 VP-t.

Lehet ez akár paintes rajz is, de a kommentekben olyan felhasználót is találtunk, aki a játék egyik zenéjét dolgozta fel gitáron. Más Riot Games játékoknál is működik a dolog, több League of Legends játékos is megosztotta a tapasztalatait a kommentekben. Az a pár VP a Riot Games-nek biztosan nem fáj és még a közösség is jól jár vele, le a kalappal a cég előtt!

https://leet.hu/shop/back2school/

×