Úgy tűnik, hogy nagyon megéri majd Windows 11-re váltani a gamereknek. A DLSS technológia már most több mint 100 játékhoz érhető el.

Az Nvidia nemrég bejelentette, hogy legújabb Game Ready illesztőprogramja már támogatja a Deathloopot a Windows 11 rendszerben, valamint néhány más, hamarosan megjelenő játék is felkerül a palettára, például a Far Cry 6. Emellett túllépett egy mérföldkövet a DLSS rendszer is, ami most már több mint 100 játékban érhető el.

Hamarosan több játék is megkapja a boostot Windows 11 alatt.

A Deathloop mellett a Diablo II: Resurrected, az Alan Wake Remastered, a Far Cry 6, a Hot Wheels Unleashed, az Industria, a New World és a World War Z: Aftermath is megkapja az Nvidia támogatását.

Mind az Industria, mind az Alan Wake Remastered megkapja a DLSS támogatást, így GeForce RTX videokártyával elérhető a 60 fps 4K-ban. Az Nvidia azt is elárulta, hogy további 28 játék kap FPS boostot, tehát több mint 100 olyan játék létezik, amelyek részesül a DLSS előnyeiből. Ez azt jelenti, hogy Windows 11 alatt ezek a játékok jóval több FPS-sel futnak majd.

Közben a hónap végén jön a Deathloopba az Nvidia Reflex, ami 50%-kal csökkenti a bemeneti késleltetést. Ez azt jelenti, hogy ha megnyomod az egérgombot a lövésnél, a művelet csak gyorsabban megy végbe a játékon belül.

Négy új gaming egér is Nvidia Reflex támogatást kapott: a HyperX Pulsefire Haste Gaming Mouse, valamint a Roccat Burst Core, a Roccat Kone Pro és a Roccat Kone Pro Air.

×