A fejlesztők logikusan döntöttek.

Az elmúlt pár napban a Vanguard játékosok meglehetősen keserű szájízzel léptek fel a szerverekre. Nem véletlenül, hiszen a csalók az Open Beta megnyitása után elözönlötték a szervereket. Sokan csodálkoztak is, hogy hogyan lehetett ilyen hamar ennyire jól működő csalásokat írni a játékhoz. Illetve az is aggodalommal töltötte el a játékosokat, hogy ha ilyen gyenge az anti-cheat, akkor mi lesz novemberben.

Nos, van egy jó hírünk: a játék még a régi anti-cheattel fut a béta alatt!

Tom Henderson, a népszerű adatbányász erősítette meg ezt hétfő délután. A Warzone-ban megismert védelem fut jelenleg a Vanguard alatt, amiről tudjuk, hogy bizony nem egy hibátlan anti-cheat. Ez azonban megmagyarázza, hogy miért lehetett áthatolni rajta pillanatok alatt. Jó döntés volt a cégtől, hogy nem lőtte el a Béta alatt az új fejlesztést, erre csak a Vanguard tényleges kiadásakor kerül majd sor.

Ennek ellenére természetesen nagyon rossz látni a csalókról készült videók egyre növekvő számát. Reméljük annyira jó munkát végeznek majd fejlesztők a novemberben érkező újdonsággal kapcsolatban, mint amennyire dicsérték pár hete.

https://leet.hu/shop/back2school/

×