Ez is egy olyan játék, mintha film lenne, de a történetet befolyásolhatjuk. A téma most viszont a Battle Royale, ahol valóban nehéz döntéseket kell hozni.

Bizonyára ismeritek ti is azokat a játékokat, amikkor adott filmjeleneteket kell nézni, aztán annak egy-egy pontján te döntheted el, hogy hogyan folytatódjon a történet. Úgy tűnik, hogy pontosan egy ilyen játék áll most fejlesztés alatt. A játék ráadásul elvileg nem csak PC-n és konzolokon, de mobilon is elérhető lesz.

A Bloodshore egy interaktív Battle Royale film lesz.

 

A játszható filmben természetesen egy battle royale harcot élhetünk végig, mely hírességek, halálraítéltek és a játék világában ismert streamerek között zajlik. A leírás szerint a Bloodshore 8 órányi felvételt tartalmaz. A történet szerint egy lepukkant színészt követünk nyomon, őt „irányítjuk” majd. Nick miközben részt vesz a BR játékban, feltárja a mögötte rejlő igazságot.

„Minden végigjátszás alapvetően megváltozik a játékosok választásától és a kiépített kapcsolatoktól függően” – írják a készítők.

A játék Steam oldala szerint a játék/film elég brutálisra sikerült, szóval csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Idén novemberben jelenik meg.

×