A spanyol EA Sports FIFA oldala egy sejtelmes tweetet osztott meg. A FIFA 22 már hétfőn kezdetét veszi, de sajnos nem mindenki számára lesz elérhető.

Érdekes Tweet látott napvilágot az EA Sports FIFA spanyol oldalán. A követők egy képet kaptak, amin egy dátum szerepel. Ez pedig nem a szerdai megjelenésé.

A képen a FIFA 22 logója mellett a szeptember 20-i dátumot láthatjuk. Valószínűleg ekkor indulnak a FIFA 22 szerverei, melyre néhány kiválasztott már becsatlakozhat. Ők a GameChangerek, akik az EA meghívott vendégei és elsőként nyüstölhetik a játék teljes kiadását. Hogy pontosan nekünk átlag felhasználóknak ez mit fog jelenteni? Az EA nem erősített meg semmilyen drop rendszert, de ami jó lenne, ha legalább a WebAppot megnyitnák hétfőn.

Hivatalos forrás szerint az EA Play early access, valamint a WebApp is egyelőre 22-én indul. A dátumban van egy kis marketing is, hiszen így mindenhol a 22-es számot látjuk. Mindenesetre remélem, hogy legalább a hétfői nyitással mi is kapunk valamit. Azt nem tudni, hogy pontosan hányan lesznek a szervereken, de tavaly például már első nap látni lehetett a nagyobb streamerek mellett például McTominayt a Manchester United labdarúgóját, aki MattHD-vel nyomott rögtön egy Rivals mérkőzést.

Mozgalmas szerdának nézünk elébe, ugyanis a megjelenés mellett érkezik az első TOTW is. Érdemes tehát követni a hétvégi meccseket.

Te megvásárlod az EA Play Early Accest?

×