A FIFA 22 100 legjobb labdarúgója közé egy magyar is befért, így már biztos lesz egy játékosunk, aki legalább boardos lesz a játékban.

Tegnap este hivatalosan is leleplezte az EA Sports a FIFA 22 legjobb 100 labdarúgóját. Az adatbázis már egy ideje kering a neten, de mivel az oldal nem igazán volt megbízható ezért ódzkodtam egy picit a statisztikától. A tegnapi listán egy magyar játékos nevét is láthatjuk, így magyar boardos kártya biztos lesz a játékban.

A lapot pedig nem más kapta, mint a RB Leipzig csapatkapitánya és kapusa Gulácsi Péter. A tavalyi évhez képest nem változott a lapja és ha jól láttam a bajnokság második legjobb kapus lapja az övé, miután Yann Sommer a remek nyara után kapott egy -1-es értéket. Ezt mondjuk nem igazán értem, de hát ez csak az EA.

Valószínűleg nálam is felveheti majd a kapuskesztyűt, hiszen év elején nagyon kacsingatok a Bundesliga védő lapokkal, és oda szerintem tökéletesen beférne. Egyelőre még csak koncepció van a fejemben, de majd meglátjuk, hogy mit hoz a valóság.

Aki tegnap nézte az adatbázist az láthatta, hogy a Skill Moves értékek rendesen megcsavarodtak. Azóta ezt már fixálta az EA, de valamiért minden játékos eggyel kevesebb SM-et kapott, mint valójában volt neki. Sajnos az adatbázisból kiderült, hogy Son nem lesz dupla 5 csillagos, hiába mutatott a trailerbe pazar mozdulatot. Az csak ezek szerint parasztvakítás volt.

Te használsz majd magyar lapokat a játékban?

×