Az ismert Battlefield 2042 szivárogtató azt állítja, hogy már pontosan tudja, hogy mikor indul a Battleield 2042 nyílt bétája. Csak legyen igaza!

A Battlefield 2042 eredetileg október végén jelent volna meg, ám az EA a napokban bejelentette, hogy egy hónapot csúszik az indulás. Így mostantól az új dátum november 19. Bár a megbízhatónak mondható szivárogtató korábban azt mondta, hogy a héten elindul a nyílt béta időszak is, a megjelenés késése miatt ez a dátum is csúszik.

Most azt állítja, megvan az open beta új indulási dátuma.

Természetesen most is fontos tudni, hogy az EA és a DICE semmi hivatalosan nem jelentett be, így ismét csak ebből a szivárgásból lehet tudni, hogy mikor indulhat a béta. Hogy ez mennyire pontos infó, azt nem lehet tudni. Ám ha Tom Hendersonnak igaza van, akkor hamarosan valóban kipróbálhatjuk a játékot.

Henderson szerint október 6-án indul az Early Access és október 8-án az Open Beta. 

Ha Hendersonnak igaza van, akkor valószínűleg a hivatalos bejelentés sem várat már sokat magára. Az EA és a DICE az elmúlt hetekben igen csöndes volt a Battlefield 2042-vel kapcsolatban, így a rajongók egyre jobban kíváncsiak arra, hogy mi várható.

https://leet.hu/shop/back2school/

×