Épp itt az ideje annak, hogy valaki a kezébe vegye az elveszett játék ügyét. Ki már lenne erre alkalmasabb, mint egy nyomozó kutya?

A Bone To Pick egy közelgő noir játék, amelyben egy nyomozó kutyát irányíthatunk, akinek nyugdíjazása után vissza kell térnie a munkához, és meg kell keresnie kedvenc, de eltűnt játékát. Nos, úgy tűnik, hogy ez a különös játék egyetlen fejlesztő munkája, aki Unreal Engine alatt készíti a játékot. Nemrég egy videót is megosztott róla a Redditen, ahol láthatjuk, hogyan is mozoghatunk a kutyussal.

Rex, a nyomozó bátorság-érdemrendet is kapott.

Tágas irodájában elegáns íróasztal és parafalap található, ahol a bizonyítékokat vizsgálja. Ahogy a videóban is látható, a játék során be kell járnunk a házat és megvizsgálnunk a jeleket, tárgyakat, bizonyítékokat. Hasonló játékot láttunk már, de nem olyat, hogy egy kutyát irányíthatunk közben, aki simán inni tud a vécéből.

Having way too much fun with free UE4 assets from unrealengine

 

Jelenleg a fejlesztő olyan embereket keres, akik segítenek a programozásban és a játéktervezésben, hogy a játék végleges verziója elkészüljön. Sajnos ez tehát egyelőre egy magánkezdeményezés, egy kis projekt. Az ötlet azonban a Redditen sokak figyelmét felkeltette. Képeket találsz róla az Instagramon is.

Te lennél Rex felügyelő?

×