Megérkezett Zsozéatya legújabb nedűje, kompromisszumok nélkül fogyasztható. Koffeinmentes tutti-frutti és almaízű üdítőital 25% gyümölcstartalommal.

Már egy ideje kapható Zsozeatya Nber energiaitala, mely nem csak kapható a boltokban és a Leet Webshopjában, de Zsoze nemrég egy teljes országjáró körút és Budapest Park buli során mutatta be nektek. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, de Zsoze nem tétlenkedett. Az elmúlt időszakban egy olyan Nber üdítő megjelenésén dolgozott, mellyel a fiatalok, gyerekek is elégedettek lehetnek. Koffeinmentes, de tutti-frutti és almaízű, ráadásul rengeteg gyümölcs is van benne.

Bemutatkozik a legújabb Nber ital, az Nber “Üccsi”.

Az üdítőt tehát bátran fogyaszthatják kicsit és nagyok, hiszen ez nem egy energiaital, de minden benne van, amire egy Nbernek szüksége van. Aki szereti az energiaitalok tutti-frutti ízét, bátran kipróbálhatja, ráadásul a 25 százalékos gyümölcstartalom miatt még egészségesnek is mondható.

Nber – Szlogen ide nem kell

Az Nber üdítőital ráadásul már most előrendelhető a Leet Webshopban. Egyszerre egy tálcát tudtok rendelni, amiben 24 darab 250 ml-es doboz kapott helyet.

Mindez most 4 776 forintos áron érhető el.

Fontos megjegyezni, hogy a Nber ÜCCSI üdítőital október 15-én jelenik meg, a kiszállítás tehát előreláthatólag október végén várható. Ráadásul minden előrendelés mellé adunk ajándék Zsozeatya aláírókártyát. A maximálisan rendelhető mennyiség vásárlóként legfeljebb 5 tálca.

Te se hagyd ki Zsozeatya legújabb nedűjét, ha Nber vagy!

 

×