Nem tudom, kinek tűnt fel, de van egy komoly különbség az iPhone 12 és iPhone 13 között, ami a kamerákat illeti. Nem tudni pontosan, hogy miért.

Nem sokkal azután, hogy az Apple az elmúlt napokban bemutatta az új okostelefont, az iPhone 13-at, sokan talán észrevették, hogy a kamerák elrendezése teljesen más, mint a korábbi modell esetében. Az iPhone 12 és az iPhone 13 kameraszigete teljesen más, amire egyelőre magyarázat nincs,

csak két kiváló tipp.

iPhone 12

iPhone 13

Hogy pontosan miért is alakult át a kamerák elhelyezkedése a 13 esetében arra a The NextWeb oldala szolgált kétféle magyarázattal is.

Az egyik a műszaki ok, ami szerint a elhelyezkedésre optikai stabilizálás miatt volt szükség. Létezik ugyanis egy iPhone 12 Pro-ban bemutatott funkció, ami mozgatja a kamera szenzorát, miközben a kézben van a készülék, hogy így is mindig éles képet tudjunk készíteni. Ez így néz ki.

A lap szerint a másik indok az, hogy az új iPhone külső jegyekben is picit máshogy nézzen ki, mint az előd. Sokak számára ugyanis fontos az, hogy mások tudják, nekik új mobiljuk van. Tehát az elrendezés azért is előnyös, mert így az Apple több új iPhone-t tud eladni, mert egyedibb, mint az iPhone 12.

Neked hogy tetszik az új elrendezés?

×