Az EA tegnap egy viszonylag nagy patch notes-ban ismertette a FIFA 22 indulásával kapcsolatos tudnivalókat. Ezeket érdemes tudni a Featured TOTW lapokról.

14 nap van hátra a FIFA 22 indulásáig. Már tűkön ülök, hogy újra belecsaphassak a fejlesztgetésbe és kezdetét vegye a csapatépítés. Az idei egyik változás a TOTW lapok körül, hogy megjelennek a Featured TOTW lapok.

Az új koncepció kifejezetten az alacsony értékű lapoknak kedvez. Minden héten kiválasztanak egy lapot, amely a Featured TOTW lapként fog szerepelni a hét legjobb játékosai között. A kritériumok a következők:

  • Nem rendelkezhet az adott héten másik speciális lappal (OTW, Rulebreaker, FUTTIES stb.)
  • Legnagyobb lapjának maximum OVR értéke nem lehet több, mint 80

Ha a játékos ezeknek a szempontoknak megfelel, akkor hivatalosan is esélyes egy különleges TOTW lapra. A Featured TOTW egy helyet automatikusan kettőt fejlődik, így egy gyengébb gold lapból akár hamarabb is használható játékost kapunk. Mintaként nézzük meg Jude Bellingham lapját.

Az első TOTW fejlődés miatt Bellingham lapja 82-es lenne, de mivel a csillagos TOTW státuszt kapta, így automatikusan 84-esre ugrik. Ez azért is fontos, mert a játék különböző promóciói, vagy SBC-i a korábbi speciális lapokat is követik. Ha például Bellingham kap egy Featured TOTW lapot, majd utána egy POTM SBC-t, akkor a játékos első kirakósa automatikusan 87-es lesz, ami azért már elég szép kis lapnak számít.

Szerintem azért is remek változtatás, mert az alacsony értékű pallérozó fiatalok is hamarabb metába kerülhetnek, mint a nagy nevek. Reménykedem benne, hogy Szoboszlai is szerepelni fog majd a fenti listában.

Neked tetszik az új TOTW koncepció?

×