Az IKEA és a ASUS ROG együttműködésében készült gamer bútorok és kiegészítők Magyarországon is elérhetővé válnak. Épülhet a gamer szoba.

Még év elején írtunk arról, hogy az IKEA nagyon szeretne beszállni valamilyen módon a gamer világba. Végül az ASUS ROG-gal közösen megalkották a gamer bútorokat, melyek kifejezetten azoknak készülnek, akik szeretnének stílusosan és praktikusan élni gaming szenvedélyüknek. Akkor még álom volt, hogy hozzájussunk ezekhez a termékekhez, de most kiderült:

Az IKEA gamer bútorai Magyarországon is elérhetők lesznek idén októbertől fokozatosan.

Az IKEA X ASUS ROG gamer bútorok tavaly lettek elérhetőek a Távol-Keleten, első körben Kínában és Japánban. Már akkor megígérték, hogy szép fokozatosan a világ minden táján megjelennek, így a magyar IKEA üzletekbe is megérkeznek.

Széles választék

Az IKEA X ASUS ROG gamer bútorok széles választékkal várják a gamereket. Akár egy teljes gamer szobát is kialakíthatunk, kifejezetten nekünk, játékosoknak szánt holmikkal. A több mint 30 termék között van állítható gamer asztal, gamer szék, tartozéktartó fali tábla, fejhallgató és kontrollertartó eszköz, körlámpa, egérkábel-elvezető, nyakpárna, bögretartó, egérpad.

Természetesen az árak is az IKEA áraihoz vannak igazítva, és bár nem a legolcsóbb termékek, azért horrorárra sem kell számítani. Az egyszerű asztalok ára például nagyjából 20 ezer forint körül mozog.

Neked melyik tetszik?

https://leet.hu/shop/back2school/

×