Ha szívesen újrajátszanál teljesen ingyen régi PC klasszikusokat, a THQ Nordic a segítségedre siet két ingyenes játékkal a Steamen.

A THQ Nordic kiadó a napokban nagy bejelentésekre készül, ami már csak azért is lesz izgalmas, mert a kiadó éppen 10. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból ráadásul szeptember 23-ig két klasszikus címet is ingyen kínálnak a játékosoknak a Steam platformján.

Szeptember 23-ig a Titan Quest és a Jagged Alliance ingyenes és megmarad.

Titan Quest

Titan Quest Anniversary Edition – Letöltés

A Titan Quest azok tetszését nyerheti el, akik szeretik a Diablo-szerű játékokat. Az Anniversary Edition a 2006-os ARPG felújított változata, melyben az Immortal Throne kiegészítő is helyet kapott. A játék, hogy a videóból is kiderül az ókori világban játszódik, ahol számos mitológiai lénnyel kell megküzdenünk az istenek kedvére.

 

Jagged Alliance – Letöltés

A Jagged Alliance leginkább azoknak lehet kedves emlék, akik szerettek stratégiai játékokkal játszani 1994-ben. Ez egy klasszikus, örökre osztott stratégiai játék, melyben nekünk zsoldosoknak az a feladatunk, hogy egy szigetet szabadítsunk fel a megszállás alól, szépen a saját tempónkban.

Jó szórakozást!

https://leet.hu/shop/back2school/

×