Régóta kérlelték a fejlesztőket a játékosok.

Délután már több Valorant adatbányász is elhintette az új launcher érkezését, ám a leleplezésre egészen kora estig kellett várni. A Riot Games hivatalosan is bejelentette a Riot Clientet, melyet már régóta kértek a játékosok. Szerencsére a cég is érezte, hogy itt az ideje egy egységes felületben összefogni a Teamfight TacticsLegends of RuneterraVALORANTWild Rift és természetesen a League of Legends játékaikat. Így mostantól egy kliensen belül találhatjuk meg az összes Riot címet, nem kell bajlódnunk ikonokkal, telepítési útvonalakkal, mindent intéz majd helyettünk az újdonság.

Nézzük is, mit fog tudni a Riot Client!

 

  • Nem kell manuálisan töltögetnünk a különálló klienseket, hogy frissítsük a játékainkat
  • Mindig naprakész információkat kaphatunk a játékokkal kapcsolatban (hírek, frissítések)
  • Ám akkor sem lesz okunk panaszra, ha kapásból játszani szeretnénk inkább és nem olvasgatni, erre is lehetőséget ad a launcher

A kliens első rolloutja szeptember 20-án kezdődik majd, egyelőre nem tudni milyen szempontok alapján. Ha úgy ítélik meg a fejlesztők, hogy teljesen stabil a felhasználók gépein is a program, akkor október 4-én minden játékos megkapja majd. Az elkövetkezendő hónapokban pedig folyamatosan fejlődni fog majd a Riot Client, izgatottan várjuk milyen funkciókkal tudják még megpakolni.

https://leet.hu/shop/back2school/

×