Az október eleji lista akár teljesen más is lehet a tegnapi változtatások után.

Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a szeptember elején a Season 5 frissítés megérkezését követő harmadik héten. A szeptember eleji bejegyzésünkhöz képest láthatóhogy a sorozat indulása óta először LMG is képviselteti magát a legjobbak között és a 6.-10. helyek környékén is nagy a változás.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. Stoner 63 / MAC 10

Ahogy azt sejteni lehetett a hónap közepére megérkezett a Stoner 63 is a legjobb öt közé. Ám könnyen lehet, hogy ez nem sokáig lesz így, hiszen tegnap este a fejlesztők elég keményen hozzányúltak a fegyverhez.  Indokolt a per jel a címben, hiszen a Mac-10 továbbra sem akarja elengedni a TOP 5 helyezést, így szinte óránként változik a két fegyver helyezése, könnyen lehet, hogy mire élesedik a bejegyzést ismét az SMG-t találjuk a TOP 5-ben. Izgalmas csata, az már biztos.

4. Swiss K31

Míg a Kar98k már hónapok óta a TOP 3 fegyverben van, az olyan lassabb bolt-action fegyverek mint a Tundra vagy épp az AX-50 szépen estek le. Hosszú idő után két Sniper is (tudjuk, a Kar98k technikailag Marksman Rifle) is van a listán, a Swiss érkezett meg a negyedik helyre. A fegyverben mindent megtalálhatnak a játékosok, amiket szeretni lehet egy ilyen puskában, de a Kar98k helyét nem hisszük, hogy megszorongathatná. Sosem lehet azonban tudni, hogy mit tartogatnak az aktuális nerfek és buffok.

3. Bullfrog

Íme a másik újonc a Bullfrog személyében. A kilencedik helyről hamar felért a legjobb öt közé két hét alatt. A Season 4 végén már érezni lehetett, hogy igazi meta fegyver vállhat belőle. A Season 5 első hetében tovább nőtt a pickrate, így kétség sem fér hozzá, hogy jelenleg nagyon is megállja a helyét a mezőnyben. Lehet, hogy erőben nem győz le egy Mac-10-t, de a nagy tár és a könnyen megtanulható recoil pattern jó választássá varázsolja, a felhasználók is egyre többször veszik kézbe, jelenleg ez az SMG kategória királya. 

2. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését. A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba. Június óta nem ő az abszolút király, de az ezüst érem sem szégyen. 

1. Krig 6

A Krig 6 meglepetésszerűen tört előre folyamatosan a listán májusban is, ám akkor a kezdeti lendület hamar elfogyott, a júliusi Reloaded változások azonban megtették a hatásukat, hiszen pillanatok alatt a trónra érkezett a Krig. Így ez a játék legnépszerűbb fegyvere jelenleg, sőt mi több, tovább erősítette előnyét a lista élén. Kíváncsian várjuk milyen hatással lesz rá a tegnapi patch.

A Top 10 jelenlegi sorrendje a következő:

Szept 15. esti állapotok

https://leet.hu/shop/back2school/

×