Az első adásra már csak két hetet kell várnunk, ne maradjatok le róla!

A Magyar Esport Szorító egy interaktív e-sport vitaműsor, amely szeptember 30-án 19 órától debütál a twitch.tv/leetesport csatornán. A Szorító célja, hogy Magyarországon elsőként valósuljon meg olyan e-sport vitaműsor, amiben a műsorvezetők kiemelt hangsúlyt fektetnek a nézőpontok közötti kiegyensúlyozottságra, illetve a nézők bevonására.

A közel 2 órás élő adás szerkezete rovatokra oszlik, amelyeknek már a megnevezése is beszédes: Ragetime, Izzasztó, Drámák, Mainstream, Vallató, és Betelefonáló. A műsor folyamán a nézőknek lehetőségük van beszállni a vitába (Twitch chaten és a Szorító Discord felületén), sőt, akár bekerülhetnek az élő adásba is!

A moderátor Oláh Róbert lesz, akit elsősorban műsorvezetőként és kommentátorként ismerhettek. Az állandó parázsvitákról Gács Bence versenyszervező, illetve Murzsa Norbert e-sport menedzser gondoskodnak.

Első adás

A háromszereplős, rovatokra osztott, interaktív vitaműsor debütálására szeptember 30-án, este 19 órakor kerül sor. A Magyar Esport Szorító rendszeresen érkezik majd adásokkal, amelyeket rendszerint a Leet Esport Twitch-csatornáján kerülnek képernyőre.

Nyilatkozatok

Oláh Róbert, a műsor házigazdájának nyilatkozata: “Igazán örülök, hogy a Szorító lehetőséget ad arra, hogy szabadon vitatkozzunk a magyar és nemzetközi e-sport ipart és közösséget érintő fontos kérdésekről. A műsor sok tekintetben fájni fog néhány piaci szereplőnek, de azt megígérhetem, hogy a kiegyensúlyozottságot fontos célnak tartjuk. Szeretnénk a lehető legtöbb szempontból a vitás kérdéseket megvizsgálni. Erre én vállalok garanciát!”

Gács Bence, a műsor egyik arcának nyilatkozata: “Ha jól csináljuk, akkor a Szorító engem is arra fog késztetni, hogy új meglátásból közelítsem meg az esport különböző részeit. Ha jól csináljuk, akkor ezt a műsort nem csak a kollégáimnak készül, hanem mindenkinek érdekes lesz, aki részt vesz az esportban, akár mint játékos, akár mint szervező vagy menedzser. Ha pedig végképp jól csináljuk, akkor nem csak őszinte lesz, de szórakoztató is. Bármilyen téma is jön, az én őszinte véleményemre mindig számíthattok. Majd a Robi meg a Norbi szarul érzi magát helyettem is.”

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, emellett érdemes figyelni a Magyar Esport Szorító Twitter-oldalát is!

https://leet.hu/shop/back2school/

×