Hamarosan indul a FIFA 22, így mindenki újra elölről kell felépítse Ultimate csapatát. A Bundesliga védői valószínűleg sokak kezdő választása lehet.

 

Már egy hét sincs hátra és elindul a FIFA 22 early access az EA Play keretein belül. Egyre több lap lát napvilágot, így lassan már összeáll a fejünkben egy kép arról, hogy pontosan merre is tartsunk majd a csapatunkkal. Bár valószínűleg a PL szimpatizánsok lesznek a legtöbben a Bundesliga lapjai fölött se szabad szemet hunyni. Különösképpen a  védőket kell alaposan szemügyre vennünk, mert a játék korai szakaszára igazán remek lapokkal gazdagodhatunk.

Elsőként vegyük kézbe Klostermann lapját. Remek sebesség, jó védekezés, magas fizikális stat jellemzi. Részletes statisztikákat nem tudunk és egyelőre a meta értékekben se vagyunk biztosak, de kezdő lapként ez a kártya valószínűleg jól megállja a helyét. Melléjük érkezhet Mbabu és Lacroix. Akik játszottak már FIFA-val, főleg a 21-gyel azoknak egyik Bundesliga védőt se kell bemutatni. Mind a kettő gyors, mind a kettő nagyon jól szerzett labdát. Undorító volt őket látni, de hát ilyen ez a játék. Lacroix komoly erősítést kapott és így már arany lappal kezdi meg a 22-őt.

Ha esetleg nem győzött volna meg minket egyik se, akkor a silver lapok egyik legjobbja St. Juste már nem az ezüst hanem az arany kártyákat erősíti. Gyors, jó védekezés, jó fizikum. Ha a meta is úgy akarja őket sokat fogjuk látni.

A megjelenéskor érdemes a beszerzésükkel várni egy picit. Az első WL-re már barátibb áron vásárolhatjuk meg, de szerintem egy kezdő keretbe nagyon jó választás lehet a Bundesliga legalábbis védők szempontjából.

Ti melyik liga lapjaival kezdtek?

https://leet.hu/shop/back2school/

×