A CS:GO akinek piacán nem nem ritka, hogy egy-egy darabnak igen erős ára van. Amit ma mutatunk, az csaknem másfél millió dollár.

Nem kell nagyon sokat gondolkozni azon, hogy tudjuk, a CS:GO skinek ára az utóbbi időben robbanásszerűen megugrott. Korábban már írtunk arról is egy összefoglalót, hogy te hogyan adhatod el kedvenc skinedet, ha pénzt szeretnél keresni. Az egyik nagyon jó példa a nagy értékű CS:GO skinre az AWP Dragon Lore, ami 2018-ban 2 ezer dollárba került. Ez ma már 10 ezer dollár, ami elmondható az EMS One Katowice 2014 Titan és iBuypower Holo matricáiról is, melyek már 50 és 30 ezer dollárt érnek.

De a legértékesebb kés még ezeket az összegeket is meghaladja.

A teljesen kék Karambit | Case Hardened egy ismert skin-kereskedő Newb Rage tulajdonában van.

A kés 600 ezer dollárt ért néhány héttel ezelőtt, de azóta történt egy-két változás. A Twitch streamer ohnePixel ugyanis nagyon szeretett volna hozzájutni a késhez, így felajánlott érte 1,2 millió dollárt. Ez a CS:GO történetének legnagyobb ajánlata egy skinért. Newb Rage azonban nem volt hajlandó eladni, az ajánlatot túl alacsonynak tartotta. 1,5 millió dollárt, vagy annál magasabb ajánlatot várt. Egyelőre tehát nincs adás-vétel, de úgy tűnik, ez a CS:GO skin ér jelenleg a legtöbbet a piacon. Az 1,5 millió dollár nagyjából 445 millió forint.

 

A kriptovaluták és az NFT-k népszerűségéve egyre többen fektetnek be a CS:GO skinekbe, szóval az árak a következő időszakban tovább emelkedhetnek. Talán épp itt az ideje beszállni a CS:GO skin-bizniszbe, ha még nem tetted.

https://leet.hu/shop/back2school/

×