A PSG nyári átigazolási időszaka zseniálisra sikerült, hiszen 5 lenyűgöző játékost szereztek meg, viszont nem mindenki kaphat OTW lapot.

Hamarosan kezdetét veszi a FIFA 22 és vele együtt az első nagy promóció a Ones to Watch, avagy röviden OTW. Idén a PSG összesen 5 játékost igazolt, de közülük nem mindenki kaphat OTW lapot. Messi, Ramos, Donnarumma, Hakimi és Wijnaldum is megérdemli, de összesen végül csak három játékos kap speciális lapot.

A befutók végül Messi, Hakimi és Wijnaldum. Ramos és Donnarumma kimaradt. Egy picit érthető a dolog, hiszen belsővédőként és jelenleg padon ücsörgő kapusnál nem igazán számíthatunk kiemelkedő teljesítményre. Ezzel szemben Hakimi elég agresszív szélső hátvédként játszik, így gólokban is bőven kiveszi a részét.

A FIFA 22-től kezdve viszont már nem csak a TOTW és Man of the Match lapok segítségével kerülhetnek magasabb szintre ezek a spéci lapok. Ezentúl a csapatokon is rajta lesz a hangsúly, hiszen ha egy együttesnek sikerül a 10 meccsből 5-öt megnyerni a kártya automatikusan egy rating bónuszt kap. Ez a fejlődés egyszeri.

PSG

Wins to Watch bónusz október 1-től indul és onnan kezdve lehet számolni a mérkőzéseket. Amint egy játékos csapata eléri az 5 győzelmet a következő hétben már részesül az upgrade-ben a lap. A Headliners lapokkal ellentétben itt a meccsek között lehet vereség is, mindössze annyi számít, hogy legyen legalább 5 győzelme. Ez mindenképp egy fontos újítás, de valószínűleg a védők és védekező középpályások továbbra is egy pici hátrányt élveznek majd. Mindenesetre már egy lépéssel előrébb kerültünk, hisz így az alap OTW lapok legalább egy picit eltérnek majd a NIF kártyáktól.

Szerinted jó PSG játékosokat választott az EA?

×