A játékosok egy nem elhanyagolható része minden bizonnyal valami perverz örömet lel abban, hogy koszos benzinkúton söprögethet és lerobbant verdákat tankol a Steam legújabb sikerjátékában.

Úgy tűnik, a Steamen tényleg bármi megtörténhet, gondoljunk csak a Zelda-féle erotikus RPG-re, ami őrületes sikernek örvend pedig még meg sem jelent, vagy a benzinkút szimulátor hasonlóan meglepő sikerére.

Igen, a Gas Station Simulator a legújabb érdekes alkotás, amely sikeresen felkapaszkodott a Steam listáján, és valahogyan, valamiért benzinpumpálással és állomásfejlesztéssel képes volt berántani a játékosokat.

De miért is ne lehetne egy benzinkút menedzselős játék, ha tényleg mindenféle elborult ötletet találni, olyanokat mint a csöves szimulátor, a hot-tub szimulátor, gusztustalan lakásfelújítós szimulátor és így tovább és így tovább. Valami perverz szórakozások ezek, amolyan bűnös élvezet, amit nagyon magyarázni sem lehet, de az, hogy ezek, és az ilyen típusú agymenések ilyen sikeresek csak nem lehet a puszta véletlen műve.

 

A Gas Station Simulator a SteamDB szerint a (tegnapi) megjelenés napján elérte az 5 619 fős csúcsot, amivel a Steam top 100-as listáján épphogy csak bejutott, olyan játékok közé, mint a Fallout: New Vegas és a Surviving Mars. Jelenleg a harmadik legtöbbet eladott játék is a platformon, közvetlenül a kiváló Deathloop és a nemrég indult városépítő játék, a Timberborn mögött. Szóval csak van ezekben valami…

A Gas Station Simulatort egyébként bárki kipróbálhatja, ugyanis van egy ingyenes demója Steamen, ha pedig megmagyarázhatatlan bűnös örömet lelsz benne, és nem sajnálod rá a kenyérre valót, akkor kb. 5100 forintért még meg is lehet venni.

via – PCGamesN

https://leet.hu/shop/back2school/

×