Miközben TheVR Pisti elmondása szerint stream közben nem nézi a nézettséget, az utóbbi időben két adás is új nézői rekordot ért el.

Ahogy azt valószínűleg a minden rajongó észrevette, az utóbbi időben a TheVR csatorna több különleges tartalommal is készült. Az elmúlt hetekben ismét megszaladt a Timeout Podcastek száma, melyekben egyre izgalmasabb és érdekesebb vendégek kapnak helyett. A koncepció úgy tűnik Jani és Pisti, valamint a közönség számára is bejött, amit a számok is jól tükröznek.

Ha ugyanis az elmúlt 90 napot nézzük, a TheVR Twitch csatornája két almalommal ugrott fel 10.000 néző fölé.

Mindkettő beszélgetős műsor volt, és mindkettő az elmúlt hét napban történt, brutális hetet zártak tehát a srácok.

PlayStation Showcase

Az elmúlt időszakban az egyik ilyen adás a szeptember 9-én zajló PlayStation Showcase volt, melyet a Sullygnome adatai szerint 11.959-en néztek egyidőben a legtöbben. A műsorban a PlayStation mutatta be legújabb bejelentéseit, többek között egy új Star Wars játékot, valamint olyan exkluzívokat, mint a Spider-Man 2 vagy a God of War Ragnarök. A bejelentésekről itt találsz összefoglalót.

Zsozeatya

A másik, szintén nagy érdeklődésre számot tevő stream a keddi Zsozeatya Timeout Podcast volt (18 éven aluliaknak nem ajánlott), melyet 10.148 néző nézett egyidőben, ez volt a csúcs. A műsorban Zsozeatya többek között arról beszélt, hogy készül egy Naptárral és egy új üdítővel is az Nber energiaital után.

Külön érdekes volt a beszélgetés azon része is, amelyben Pisti elárulta: régóta nem nézi a nézőszámokat a streamek alatt. Ugyanis nem szeretné, hogy az befolyásolná. Mindenesetre a TheVR esetében az biztos, hogy a kemény mag minden egyes tartalomnál jelen van, a Podcast sorozat pedig úgy tűnik egyre szélesebb kört vonz.

Vajon kit kell legközelebb meghívniuk ahhoz, hogy több néző legyen egy stream alatt, mint 10 ezer?

https://leet.hu/shop/back2school/

×