Egy független bolgár fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy elkészítik a The Legend of Zelda felnőtt változatát, amiben miután megmentjük a hölgyet, még szexelhetünk is vele.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikerét látva egyáltalán nem csodálkozhatunk, hogy néhányan próbálnak a nyomába érni, és készítik el a saját „Zeldájukat”. Ilyen volt például a Ubisoft Immortals: Fenyx Rising című eposza, és ilyen – vagyis hasonló – lesz a bolgár Repulse csapat csodája is, az Iragon is.

A különbség csupán annyi, hogy miután megmentettük az elesett hölgyet, még erotikus kalandba is keveredhetünk vele. De nem szépítek, ez kimondottan és vállaltan egy erotikus RPG lesz az Iragon.

Ha pedig azt kérdeznéd, hogy mégis ki a fene játszana egy olyan játékkal, amiben nagymellű animecsajokkal lehet ömm… egyesülni, akkor elmondom, hogy bizony sokan. Nagyon sokan. A játék ugyanis óriási siker lett Kickstarteren; nyolc nappal a kitűzött 10.000 dolláros cél lejárta előtt kalapoztak össze több mint 108,000 dollárt. Vagyis ha tetszik, ha nem, az Iragon el fog készülni.

https://www.youtube.com/watch?v=ieaKgubMrYc

 

A játék maga nem egy nagy megfejtés: a Breath of the Wild mintájára felépített nyílt, kalanddal teli világ, de annak inkább a budget, „teszkós” változata. A harcrendszer egy őskövület, személy szerint legalábbis ilyet utoljára a Gothic első részében láttam, aminek már 20 éve, de a grafika sem lehet sokkal idősebb annál. De ezek nem is lényegesek.

A legnagyobb kaland a játékost akkor éri, amikor összefut a lenge ruhákba öltöztetett animés lányokba, akiknek hogy, hogy nem, hatalmas anime mellei vannak. Szexizmussal sem feltétlenül vádolható a csapat, hiszen a fejlesztők minimum fele hölgy, akik egyébként megjegyzik, hogy az Iragon bizony nem lesz mindenki játéka. Ezért ha – valamiért – esetleg nem jön be a fenti koncepció, akkor talán jobb, ha elkerülöd.

A játék prológusa, ami inkább egy alfa állapotban lévő demó, már kipróbálható, a Steamen pedig  minden lényeges információt meg lehet róla találni, kezdve a gépigénytől, a VR változatig (merthogy az is van). Az Iragon végleges verziójának megjelenését 2022 nyarára tervezik, úgy pedig, hogy már most ekkora sikernek örvend még komplexebbé tehetik, ami valljuk be, kelleni is fog.

https://leet.hu/shop/back2school/

×