Az NVIDIA GeForce NOW szivárgásában feltűnt egy cím, mely egy vadonatúj Blizzard projektre vagy játékra utal. Vajon, mi az Iris?

Az elmúlt napokban a gamerek igen sok szivárgás tanúi lehettek, miután a GeForce NOW felhasználóknak sikerült feloldaniuk a platform összes játékának adatlapját, beleértve azokat is, amelyeket még nem jelentettek be. Persze a GeForce azóta nyilatkozatot adott ki, miszerint mindez csak teszt, és nem utal bejelentésekre. Ennek ellenére előkerült egy-két cím, ami igen sok bizakodásra ad okot. Az olyan Blizzard játékok mellett, mint az Overwatch, az Overwatch 2, a Heroes of the storm és a Diablo,

megjelent egy cím, amit még nem láttunk: az Iris.

Természetesen egyelőre azt sem lehet megmondani, hogy az Iris egy Blizzard vagy Activision projekt. Jól látható azonban, hogy a szivárgásban a Blizzard címek között kapott helyet, szóval erre tippelünk. Ez alapján most sokan feltételezik, hogy a Blizzard valami új és nagy dobásra készül.

A Blizzard egyébként a karrier oldalán is említ egy „előre be nem jelentett” projektet, több állásajánlat is erre vonatkozik. Ezek között több tartalmazza az FPS kifejezést, ám ezen a ponton még nehéz lenne megmondani, hogy mi is készül. Vannak, akik azzal viccelnek, hogy az Iris az Overwatch 2-re utal, és ahhoz kapcsolódik, de erre persze nincs bizonyíték.

Bármi is valójában az Iris, a bejelentés még várat magára. Amíg nem kapunk megerősítést a Blizzardtól, addig csak találgathatunk. Lehet, hogy nagy meglepetés vár ránk a BlizzCon 2020-n.

https://leet.hu/shop/back2school/

×