Egyes források szerint a játék megjelenésére nem lehet október 22-én számítani, sőt talán idén már nem is játszhatunk vele.

Nagyon sokan várják epekedve a Battlefield 2042 megjelenését, ám úgy tűnik, hogy egyes szivárogtatók már arról pletykálnak, hogy a megjelenés késhet. Az EA és a DICE egyébként október 22-ére tervezi a megjelenést, előtte azonban szeptember végén – eleve csúszással – indul a béta időszak.

Ám pletykák szerint a megjelenés akár 2022-re is csúszhat.

Legalábbis erről számolt be a Twitteren TheGhostOfHope, aki több bejegyzésben az is arról is, hogy a játék valószínűleg már csak jövő év márciusában jelenhet meg. Ezt több kommentelő is megerősíti, állítólag többen ezt a pletykát hallották.

Hasonlóképpen egy másik szivárogtató, PureFlakMonkeY is erről posztolt.

 

Sőt a Twitteren többen is arról beszélnek, hogy ugyanezt hallották.

Természetesen mindez még nem nyert megerősítést a kiadó részéről, de úgy tűnik egyre többen erről pletykálnak. Ha a hír igaz, akkor ez azt jelenti, hogy a játék igen sokat késhet, hiszen csak jövő év elején kaphatjuk meg. Ez elég rossz hír lehet az előrendelőknek. Azonban teret engedhet a Call of Duty Vanguard sikerének, ami nem biztos, hogy jó az EA számára. Ugyanakkor a DICE korábban elmondta: tökéletes játékot szeretnének kiadni, amihez lehet, hogy több idő kell. Csak ne járjon a cím úgy, mint a Cyberpunk 2077…
https://leet.hu/shop/back2school/

×