Érdekes fejlemények ütötték fel a fejüket egy NVIDIA GeForce NOW szivárgás által.

A Vanguard megjelenéséig kevesebb mint egy hónap van hátra, de az iparági bennfentes Tom Henderson már most elárult néhány részletet a franchise 2022-es részével kapcsolatban.

Az Infinity Ward Modern Warfare-je 2019-ben jelent meg a Warzone-nal, majd a Treyarch 2020-ban a Black Ops Cold Warral, a Sledgehammer Games pedig a 2021-es Vanguarddal (amely az MW19 motorjára épül) vezeti a sort.

Az emberek először az NVIDIA GeForce NOW teszt oldalát használva tártak fel számos, korábban meg nem jelent játékra. Ezek között volt egy új CoD cím is: „Project Cortez – Activision Blizzard – Infinity Ward”. A teljes listát ITT találjátok.

Most az NVIDIA GeForce NOW szivárgás után Henderson azt állítja, hogy a 2022-es cím az MW19 folytatása lesz.

Ez egy jó hír, hiszen a Modern Warfare 2019 nagyon népszerű volt a játékosok körében.

Összességében az MW19 talán minden idők legsikeresebb CoD címe volt, hiszen a játék Warzone-nal való megjelenése több millió játékosra tett szert. A játékmechanikákat, például a mozgást és a fegyverhasználatot széles körben kedvelték – a profi játékosok azonban számos aspektussal nem voltak elégedettek, így sose teljesedett ki egy igazi profi színtér.

Nevezetesen, a CDL profik nagyrészt elutasították az ajtókat és a mechanikákat mint, a fegyverek rögzítése, és emellett megkérdőjelezték a játék spawnjait és a pályakészletet is.

Ha a hír igaz, őszintén kicsit csalódott leszek, még akkor is, ha az egyik kedvencem a mai napig. A Call of Duty régóta nem tud újítani, a Modern Warfare 2019 után két WW2 játék érkezett, majd vissza a Modern Warfare érába… Egyszerű a képlet: az igazi rajongók úgyis megveszik a játékot, amivel alig kellett dolgozni, és sajnos én is ezen játékosok közé tartozom. Érdekes lenne látni, ahogy a Call of Duty kockázatot vállal, egy teljesen más jellegű játékkal.

Mit gondoltok, addig még élni fog a Warzone?

https://leet.hu/shop/back2school/

boritokép: TheGamingRevolution

×