Nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen alacsony értéken a két milánói sztárgárda. Az AC Milan és az Inter is leleplezte hivatalos értékeit.

A FIFA 22-től kezdve már a Serie A is szerves része lesz a játéknak ugyanis hivatalos megállapodást kötött a klub, valamint a kiadó. A két milánói sztárgárda már a FIFA 21 alatt exkluzív kontraktust kötött így elsőként ők mutatták be legújabb lapjaikat.

Az Inter 10 év után úrja bajnokként kezdi meg a szériát. Ebből adódóan sokan várták, hogy magas értékű lapokkal lesz tömve a gárda. A legjobb végül 86-os lett, melyen Skriniar és Handanovic osztozkodik. Lautaro Martinez egyet fejlődött, míg Barella összesen 4-et. A játékban Eriksen is megtalálható, aki egyelőre még nem léphet pályára a kék-feketéknél.

Lukaku elveszítésével tehát nem csak egy kiváló csatárról, de a legmagasabb kártyájáról is le kellett mondani az inter rajongóknak. A város másik felében se pompásabb a helyzet. Itt a legmagasabb 84-es értéken 4 ember osztozkodik. Reméljük Ibrahimovic elásta a csatabárdot és végre idén már kap speciális lapot. Szerintem sok rajongó hiányolta őt a FIFA 21-ből, így reméljük, hogy a 22-őt szó szerint új lappal nyitja.

Neked melyik milánói csapat lapjai jönnek be? Inter vagy az AC Milan?

×