A Techland egy nehéz döntést hozott, de mindezt a rajongók és az alkalmazottak érdeke miatt.

A Dying Light 2 közel 60 napot csúszik, ami azt jelenti, hogy 2022-ben fog megjelenni, erősítette meg a Techland.

 

A játék eredeti, 2021. december 7-i megjelenési dátuma 2022. február 4-re tolódott.

A Techland szerint a döntés azért született, mert a csapat „csiszolni és optimalizálni” szeretné a Dying Light 2 hatalmas, reaktív nyílt világát, de valószínű, hogy a zsúfolt ünnepi szezon is meghatározó tényező volt a döntésben. Elvégre mindenkinek kijár egy kis pihenő.

„A csapat folyamatosan halad a gyártással, és a játék a célvonalhoz közeledik. A játék elkészült, és jelenleg játéktesztelés alatt áll. Ez messze a legnagyobb és legambiciózusabb projekt, amit valaha készítettünk – írta a stúdió.

„Sajnos, ahhoz, hogy a játékot az általunk elképzelt szintre hozzuk, több időre van szükségünk a csiszoláshoz és optimalizáláshoz”.

A Dying Light 2 valóban a Techland legnagyobb projektje. Elméletileg a játék ötször nagyobb, mint a Dying Light 1, kiegészítve egy innovatív reaktív világállapot-rendszerrel, a City Alignmenttel, amely lehetővé teszi, hogy a döntéseiddel alakítsd a világot.

A konzolosok örömére a folytatás PS5 és Xbox Series X hardvereken akár 120 FPS-sel fut majd.

A Dying Light 2 tehát 2022. február 4-én jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re. Remélhetőleg ez a játék az eltolás mellet nem jár nem jár úgy, mint a Cyberpunk 2077.

Ti mit gondoltok, megéri többet várni annak érdekében, hogy csiszoltabb legyen a játék?

https://leet.hu/shop/back2school/

×