Sokan kissé túlzásnak érzik ezeket a pozíciókat.

Körülbelül egy hete élvezhetjük a Valorant legújabb pályáját, Fracture-t. Az elmúlt időszakban már rengeteg Sova nyíl, Viper line-up is kikerült a különböző közösségi oldalakra. A pálya adottságainak köszönhetően rengeteg különleges szög is a játékosok rendelkezésére áll, főleg ha a megfelelő ügynököt sikerült pickelni a meccs elején.

Természetesen Jett sem maradhat ki a jóból, igazán undorító pozíciót fedtek fel Redditen a játékosok.

Most disgusting angle on fracture ive ever seen
byu/SebasTKS inVALORANT

 

A fenti videó feltöltője lépésről-lépésre bemutatja, hogy milyen módon kell kivitelezni a támadást. Természetesen Jett képességeit is igénybe kell venni az akcióhoz, de ez egyáltalán nem okozhat gondot. A pozícióval egyszerre szerezhetünk információt a B-re érkező játékosokról, illetve megfelelő célzási képességekkel felvértezve akár ritkíthatjuk az ellenfeleink számát is.

A kommentekben felemás vélemények érkeztek a játékosoktól, sokan dicsérték a kiváló spotot. Mások azonban erősen túlzónak találják az ilyen jellegű pozíciókat és örülnének, ha valamilyen módon korlátozná a Riot Games az ilyen jellegű támadási lehetőségeket, például egy kis extra skybox hozzáadásával. Nehéz kérdés ez, személyes véleményem szerin az ilyen kis trükkös mozdulatok inkább hozzáadnak a játékhoz, mint elvesznek, maximum egy kicsit jobban oda kell figyelnünk legközelebb a B push során.

https://leet.hu/shop/back2school/

×