A fejlesztők közvetetten ugyan, de elárulták, hogy nagyot változik Brigitte az Overwatch 2-ben. Bár a megjelenéssel is lehetnének bőbeszédűbbek.

Az Overwatch hivatalos fórumán feltűnt egy új bejegyzés, ami szerint a DPS és tank játékosok milliói által már régóta könyörgött változás az Overwatch 2 szervereire meg fog érkezni.

Egy beszélgetés során arról kérdezték a fórum közösségi menedzserét, AndyB-t, hogy hogyan fognak kinézni a támogató hősök a folytatásban. Andy erre válaszul az Overwatch 2 két fejlesztőjétől származó (valószínűleg Geoff Goodmanről és Joshua Nohról lehet szó) részleteket árult el.

A legfontosabb talán, hogy megerősítésre talált, hogy a fejlesztők kiveszik Brigtte stunját az OW2-ben. Ez ugye azért is fontos, mert jelenleg az egyik legfontosabb része a felszerelésének a Shield Bash, mellyel képes „elkábítani” az ellenfeleket. Ez elég nagy változás lesz azok számára, akik sokat játszanak Brigitte-el, azok viszont, akik többször néznek vele farkasszemet minden bizonnyal örülnek majd neki.

Mindezen túl a fejlesztők azt is elárulták, hogy az OW2-ben a support karaktereket viszonylag változatlanul fogják hagyni, ugyanis fontosnak tartják, hogy ismerősek legyenek a játékstílusuk a játékosoknak. Az olyan hősök öngyógyítása, mint Ana és Baptiste szintén „erőteljes része marad” ezeknek a supportoknak, de az újabb passzív képességek fényében fogják őket finomhangolni. A supportok passzív öngyógyítást kapnak majd a folytatásban, mint amilyen Mercy jelenlegi passzívja.

Az Overwatch 2 pontos megjelenési dátumát sajnos még mindig nem ismerjük, de az Overwatch League ötödik szezonját a játék egy korai buildjén 2022 áprilisában játsszák majd le.

via – DotEsports

https://leet.hu/shop/back2school/

×