Térkép, videós segédlet…mi kell még?

Az Epic Games az előző szezon Kymera skinje után most sem hagyta ki, hogy ne tegyen be a Battle Pass kollekcióba egy olyan outfitet, melyet szintén végtelen módon testre lehet szabni. Ezúttal a korábbi Fishstick kinézet kapott egy rajzfilmes verziót, a játékosok pedig ehhez keresgélhetnek a szigeten különféle árnyalatokat.

Mutatjuk, hol találod meg ezeket jelenleg!

Guille_GAG volt olyan kedves, hogy az összes árnyalat begyűjtését videóra vette, így pillanatok alatt végigszaladhatsz azokon melyek esetleg valamiért kimaradtak a játszadozásaid során. A fenti tweetben található linkre kattintva egy Twitter Event felülettel találkozhatsz, lejjebb tekerve megpillanthatod az összes begyűjtést videó formátumban.

 

Szerencsére az Epic Games nem volt kegyetlen, a begyűjtendő árnyalatokat általában pár méterre egymástól találod meg és valamilyen szinten kapcsolódik a színhez az adott terület. Slurpy területén például a „Slurp”-re jellemző, kékes színt fogjuk megpillantani. Pont az ilyen apró részletekért kedvelik sokan a Fortnite fejlesztőit.

Amennyiben a videónézegetést túl körülményesnek találnád, akkor a fenti térkép is kiváló segítséget nyújthat a gyűjtögetés során. Sok sikert kívánunk!

https://leet.hu/shop/back2school/

×