A rajongók nem éppen elégedettek a GTA 5 legfrissebb next gen előzetesével és annak megjelenési dátumával.

A Grand Theft Auto 5: Expanded & Enhanced új előzetest kapott a PlayStation Showcase 2021-en, ám úgy tűnik, hogy a rajongóknak nem igazán tetszik.

A GTA 5 PS5 verziójának előzetese már 118 ezer dislike-nál jár, szemben a 25 ezer lájkkal.

Mi történt?

Nem sokkal azután, hogy bejelentették a következő generációs konzolokat, a PS5-öt és az Xbox Series X/S-t, a Rockstar bejelentette, hogy a GTA 5 érkezik az új konzolokra, felújított formában. A frissítést egyébként még idénre ígérték, ám az előzetesből nyilvánvalóvá vált, hogy késik.

Sokan persze arra számítottak, hogy a Rockstar végre bejelenti a GTA 6-ot, ám az ígéret, hogy a felújított változat már idén ősszel megjelenhet, sokakat egy időre megnyugtatott. A friss előzetes végén azonban kiderült, hogy a GTA 5 next gen megjelenése csak 2022 márciusára várható.

Ez persze óriási felháborodást váltott ki a rajongókból.

 

A legújabb GTA 5 PS5 előzetes már 118 ezer nemtetszést ért el, like alig van, csupán 25 ezer. Természetesen a hozzászólások is arról árulkodnak, hogy a rajongók nem elégedettek. Sokan ugyanis megkérdőjelezik, hogy a next gen, „felújított változat” valóban javult-e valamit a korábbi verziókhoz képest. Azt állítják, hogy a grafika nem tűnik jobbnak a PS4 verzióhoz képest, ráadásul a trailerben nincs összehasonlítás a kettő között. A jelenlegi külső sokak számára tehát csalódás.

A másik rossz érzés az emberekben, hogy a Rockstar még mindig ennyire a GTA korábbi részét nyomja, és egyáltalán nem lehet arra számítani, hogy jön a GTA 6. Ez persze érthető, hiszen a GTA 5 és Online még mindig nagyon sikeres és hatalmas bevételt jelent a kiadó számára.

A Grand Theft Auto 5: Expanded & Enhanced 2022 márciusában jön PS5-re és Xbox Series X/S-re.

https://leet.hu/shop/back2school/

×