A mai napon végre több játékos értékére fény derül. Még a hivatalos leleplezés előtt azonban kiderült Rúben Dias és Militao értéke is.

Középhátvéd dömping a mai napon. Legalábbis a hírek szerint. Az EA végre leleplezi, hogy melyik játékos milyen értékkel kezdi meg a FIFA 22-őt. Egy-két lapról már kaptunk infót, de jöhetnek a többiek is. A mai napon még a megjelenés előtt a középhátvédek potyogtak. Az első játékos akit érdemes megjegyezni az nem más, mint Militao.

A brazil védő hatalmas űrt kell betöltsön, hisz mind Ramos, mind pedig Varane elhagyta a klubbot. FIFA játékosok inkább Varane-t sajnálják (szerintem mindenki vizesre sírta a párnáját). Aggodalomra nincs ok, hisz visszatérhet a FIFA 20 bestiája. Militao abban az évben a legjobb választás volt a profi mezőnyben, melyet az UCL lapja csak tovább tetőzött. Idén is valami hasonlóra számítunk, hiszen kezdő csapatokba ezekkel az értékekkel tökéletesen belepasszol a képbe.

Olaszországban is találunk egy hasonlóan patináns lapot. Tomori 79-es értéke ellenére is igazán kemény lapnak néz ki. A FIFA elején biztos nagyon sok csapatba szívesen látják, hiszen ezekkel a statokkal valószínűleg egy bestia lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

433esports (@433esports) által megosztott bejegyzés

A City belső párosa is igen kemény upgradet kapott. Stones 83, míg Rúben Dias 87-es lappal kezdi meg a FIFA 22-őt. A portugál mindenképp megérdemli, hisz eszméletlen formát nyújtott tavaly. Nem is meglepetés, hogy ő lett a tavalyi év legjobbja a szigetországban.

Neked melyik jön be eddig a legjobban? 

×