Jó kérdés, hogy a végleges verzióig mennyit változtatnak a fejlesztők.

A Call of Duty játékosokat nem kell féltenünk, ha egy kis panaszkodásról van szó. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne lenne igazuk az esetek nagy többségében, ám most egy meglehetősen megosztó témakörben esett egymásnak két nagy tábor az új cím kapcsán. A hétvégén zajlott PlayStation exkluzív Vanguard béta hétvége több hibára is rávilágított, ám itt nem konkrét bugról beszélhetünk.

A játékosok szerint túl sok zavaró effekttel találkozhatunk lövés közben!

 

A videó feltöltője tökéletesen elmagyarázza a problémát. Egyszerűen túl soknak érződik a rengeteg vizuális effekt együttese, ha fegyvereinket elsütjük. Ez megnehezíti a játékosok dolgát abban, hogy javítsanak az esetleges célzási hibákon vagy épp megfelelően tudják lekezelni a fegyverek visszarúgásait. Ennél a pontnál szakad ketté a közösség. Az egyik részük örül az ilyen szintű fejlesztéseknek, szerintük hozzáad a játékélményhez. Míg a kompetitívebb beállítottságú játékosok inkább visszavennének ezekből.

There is literally no valid reason for this. This is just not something that should be in the game. I know it probably took some effort to put this in, but please take it out or give us an option to turn this off. from CODVanguard

A fejlesztők is igyekeznek folyamatosan odafigyelni a béta során a visszajelzésekre. Jelenleg is vizsgálják a hangokkal és láthatósággal kapcsolatos hibákat, így nagy eséllyel még nincs ez a kör teljesen lejátszva, ahogy a matchmaking problémaköre sem.

https://leet.hu/shop/back2school/

×