Miközben szépen elstartol a Episode 3 Act 2, már vannak hírek arról, hogy mikor jöhet a következő fejezet, az Episode 3 Act 3. Íme, minden, amit tudunk.

Természetesen még csak most startolt el a Valorant Episode 3 Act 2, ami nyilvánvalóan még frissen él a játékosokban. A rengeteg változásról és újdonságról már készítettünk egy vaskos összefoglalót, amit nem árt átböngészni.

Közben már azon gondolkozunk, mikor jön az Episode 3 Act 3?

Természetesen a frissítés ismét új ügynököt hoz majd, illetve esetleg kettőt. Persze az Episode 3 Act 3 megjelenési dátuma még nincs kőbe vésve, de feltételezni tudjuk, hogy mikor jön.

Episode 3 Act 3

Az eddigi előrejelzések szerint az Act 3 megjelenési dátuma: november 2. Ez ugyanis az Act 2 Battle Pass végének dátuma. Persze előfordulhat, hogy a Riot késlelteti az új Act megjelenését, de az biztos, hogy november elején számíthatunk rá.

Mi várható az Act 3-ban?

Korábbi szivárgásokból már sejteni lehet, hogy Deadeye és Sprinter nevű ügynök készül a Valorantba, persze, hogy melyik jön előbb, az kérdés. Az Act 3 kapcsán az adatbánászok ezt a két nevet találták, így még az is előfordulhat, hogy két új ügynök jelenik meg. Deadeye már benne volt egy pillanatra ebben az előzetesben:

 

Sprinterről csak a kódnevet hozták nyilvánosságra. Sokan feltételezik, hogy Deadeye az Act 2 közben érkezik, mivel most nem jelent meg új ügynök. Persze ezt még nem erősítették meg.

Mi nem jön?

Mivel az Episode 3 Act 2 során kaptunk új pályát, így nem valószínű, hogy az Act 3 során is jön egy új. Persze lesznek új skinek, ügynök-és fegyverváltozások, valamint teljesen új Battle Pass.

Egyelőre ennyit tudunk az Episode 3 Act 3-ról.

https://leet.hu/shop/back2school/

×