Elkezdődött a FIFA 22 lapjainak a leleplezése. Elsőként a partner csapatok kapták meg értékeiket. A Dortmundnál Haaland lapjától retteghetnek az ellenfelek.

9 nap. Ennyi választ el minket attól, hogy a Web App hivatalosan is elstartoljon és kezdetét vegye a FIFA 22. Az értékeket elkezdte leleplezni az EA. A Bundesliga csapatok ellenfelei retteghetnek Haaland új lapjától.

A fotót Mike LaBelle az EA hivatalos FIFA elemzője is megosztotta. Ezen a képen láthatjuk, hogy a dortmund legmagasabban értékelt játékosa nem más, mint Haaland. Első ránézésre brutálisnak néznek ki az értékei, és már csak az a kérdés, hogy továbbra is 3/3 csillagosnak fogják értékelni a fejlesztők. Én remélem, hogy a gyengébbik lábba egy kicsit legalább tuningolnak.

Hummels és Reus stagnál, akárcsak Emre Can is. Brandt és Bürki nagyot esett, és Thorgan Hazard lapja is alacsonyabb értékelést kapott. A csapat friss szerzeménye Malen 80-as kártyával kezdi meg a FIFA 22-őt, amiből valószínűleg OTW-t is kapunk.

A Bundesliga szimpatizánsok így már kapásból két magas értékelésű csatárból is választhatnak. Lewandowski története legnagyobb NIF értékű lapját szerezte meg és jelenleg ő a második legnagyobb értékkel rendelkező lap Messi mögött. Érdekes lesz majd figyelni, hogy milyen lehetőségek bontakoznak majd ki a német liga szerelmesei előtt. Vajon a francia és az angol fogja uralni a játékot, vagy a német is fel tudja venni majd a harcot?

Te Halaand lapját használnál?

 

×