Napi szinten érkeznek az újabbnál újabb információk az érkező FIFA 22-vel kapcsolatban, mi most a legfrissebb lappal készültünk Nektek.

Megérkezett a Tottenham koreai játékosa, Heung Min Son újdonsült Gold lapja, amit hamarosan akár meg is szerezhetünk az új FIFA részben, hiszen már nem kell sokat aludnunk, és érkezik az új epizód. Lássuk, mivel is állunk szemben?

A FUT 21-es 87-es lapjához képest a következőkben már egy 89-es Rating-el állhatunk neki a Premier League csapat építésének. Értékei szempontjából elenyésző a különbség, van, ami maradt (88 Pace, 43 Defending, 69 Physicality), van, ami nőtt (Shooting 86/87, Passing 80/82) és bizony akad olyan is, ami sajnos csökkent, igaz, nem nagy mértékben (Dribbling 87/86). Ebből kiindulva, alapvetően nem valószínű, hogy nagy mértékű változás történhet az irányításában és játékában, mert ez a különbség abszolút minimális. Egy megbízható és stabil lapnak ígérkezik a játék első szakaszában, bárkinek is áll szándékában angol 1. osztályú csapatot összerakni.

Reméljük, az EA továbbra is megtartja jó szokását és szolgálhatunk nektek további újdonságokkal az érkező FIFA 22-vel kapcsolatban.

Nektek hogy tetszik Son új lapja? Kaphat helyet a csapatotokban?

https://leet.hu/shop/back2school/

×