Lassan semmi esélyünk nem lesz nyerni, a csalók és a bugokat kihasználó játékos mellett.

Bár a Warzone-ban sok bug volt már, az egyik ezek közül, ami már biztosan nem idegen Verdansk utcáin, az a sebezhetetlenség. A korábbi god-mode hackektől kezdve a normál játékosokig, akik egyszerűen valamiért nem szenvednek sérülést, a variációk tárháza végtelen, és már jó ideje léteznek.

Most van egy „új” bug – bár sokan azt gondolták, hogy ez is a hackerek műve, de nem -, ami visszahozta a sebezhetetlenséget, és bárki re-kreálhatja, ami bizony keményen tönkreteheti a játékosok Warzone-élményét.

A ‘NuttyMcCrunch’ által posztolt Reddit klip tökéletesen bemutatja a találkozót egy ilyen játékossal, akinek Riot Shield volt a hátán. Ő maga is megerősítette, hogy ez nem csalás.

Hackers are invincible now? What has this game come to… from CODWarzone

Ami még rosszabb, hogy ezen glitch előidézéséhez kettő ember kell, tehát nem elég az, hogy kihasználják a játék hibáját, de még csapatot alkotva teszik meg ezt. Nem szeretném megosztani, hogy hogyan lehet ezt a bugot „aktiválni”, mivel úgy gondolom, hogy egyrészt etikátlan az ilyesmi, másrészt ban is járhat érte. Ha esetleg ti is találkoztok ilyen játékossal, mindenképp reportoljátok.

Egyelőre az Activision részéről nem érkezett hír ennek az idegesítő hibának a javításáról, de a közösség nagyon hangos az üggyel kapcsolatban a neten, mivel ez teljesen tönkreteszi a játékot.

Ti találkoztatok már ilyennel?

https://leet.hu/shop/back2school/

×