Sokak nagy kedvence, Zsozéatya végre a TheVR stúdiójában is megfordul.

Talán ti is láttátok, hogy Zsozéatya az utóbbi időben egyre több helyen megfordul, ráadásul most egy igen izgalmas podcast keretében is megismerhetjük. Lezajlott a Zsozéatya Roadshow, sőt a Budapest parkban hatalmas buli keretében lehetett találkozni Magyarország egyik legjobb és legismertebb streamerével.

Zsozéatya a TheVR Timeout Podcast vendége lesz, szeptember 14-én.

A hírről egyébként maga a TheVR rántotta le a leplet saját menetrendjében, ami bárki számára elérhető. A TheVR Timeout Podcast az utóbbi időben egyre gyakoribb és népszerűbb Jani és Pisti csatornáján, és igen izgalmas vendégekkel találkozhatnak a nézők.

A Timeout Padcast már a második évadát éli, nem is olyan rég találkozhattak a nézők Radics Petivel, a mezőgazdász Dantesszel, Fókuszcsoport Ádámmal, Yeahunterrel, vagy éppen Dannával.

 

Ne felejtsétek el, hogy a Zsozéatya NBER energiaital továbbra is kapható, sőt a streamer hamarosan új meglepetéssel készül azoknak, akik nem annyira hívei az energiaital-fogyasztásnak. Zsozéatyát pedig jobban is megismerhetitek szeptember 14-én, délután 2 órától a TheVR Twitch csatornáján.

https://leet.hu/shop/back2school/

×