Lassan tényleg ideje lenne.

A Valorant jelenlegi szezonjában ismét egy újabb pályával bővült a jelenlegi mappool. Fracture képében egy igazán izgalmas kialakítású csatateret köszönhetünk, ám az újonccal együtt már 7 pálya áll a játékosok rendelkezésére. Jogosan merülhet fel a felhasználókban, hogy már tényleg ideje lenne egy pályaválasztó funkciónak a játék menüjében.

Nos van egy jó hírünk, a fejlesztők sem tartják rossz ötletnek ezt!

 

A hétvégén a Riot Games egyik fejlesztője, „ManWolfAxeBoss” néven kommentelt Redditen. Állítása szerint dolgoznak/elgondolkoztak már ezen a problémán is, de egyelőre semmilyen pontos információval nem tud szolgálni. Nem lesz könnyű dolguk az biztos. Számításba kell venniük, hogy egyáltalán van-e annyi játékos az egyes régiókban, hogy megfelelően el lehessen osztani őket úgy, hogy közben ne kelljen 5-10 percet várni egy-egy meccsre alacsonyabb rangokon.

Előfordulhat hibrid megoldás is, azaz főidőben mehet a teljes mapválasztás, míg a lazább órákban marad a „Random” opció. Hasonlóval operál néhány régióban a PUBG és a Fortnite is. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudhatunk arról, hogy a Riot Games milyen formában gondolta a kivitelezést.

Szerintetek is ideje lenne már behozni a pályaválasztót?

https://leet.hu/shop/back2school/

×