Nem várt nerfet kapott a taktikai eszköz.

Múlt héten megérkezett a Warzone Season 5 Reloaded névre hallgató frissítése. A fegyvereket érintő újdonságokról már beszámoltunk, ám úgy tűnik egy apró, de annál jelentőségteljesebb változást is eszközöltek a fejlesztők, melyre senki sem számított. A „Tacticals” eszközöket nem szabad lebecsülnünk, hiszen egy-egy pusholás során kiváló szolgálatot tehetnek. Így van ez a Stun gránátnál is, mely egészen az utóbbi napokig talán túlságosan is megnehezítette a játékosok sorsát.

Ám végre a billentyűzet + egér kombinációval játszó játékosokat sem bünteti túlzottan a játék!

Az elmúlt hónapokban rengeteg panasz érkezett a fejlesztők felé, hogy M+KB/PC játékosként a stun gránát túl erős hatással bír, ahhoz képest amit kontrollerrel/konzolon lehet tapasztalni. Esélytelen volt bármit tenni stunolt állapotban, gyakorlatilag egyet jelentett a biztos halállal.

Úgy tűnik ennek vége, NRG Isaac osztotta meg Twitteren a fenti kis videóban, hogy a fejlesztők hozzányúltak a gránáthoz. Bár továbbra is erős stunnal nehezíti meg a PC-s játékosok életét, sokkal kiegyensúlyozottabb lett a hatása. Öröm látni, hogy a fejlesztők figyelnek az ilyen visszajelzésekre, ezért nem is szabad semmit magunkba tartanunk, hátha mi világítunk rá egy-egy problémára.

Ti észrevettétek, hogy máshogy működik a Stun?

https://leet.hu/shop/back2school/

×