Nem biztos, hogy ismét felér majd a dobogóig, de újra vállalható pick lehet a játékosok kezében.

A Warzone legújabb nagyfrissítése, a Season 5 Reloaded ismét rengeteg fegyver tulajdonságához hozzányúlt. A fejlesztők nem fukarkodtak, amikor a különböző nerfek és buffok kiosztásáról volt szó. Tegnap be is mutattunk 10 loadoutot, melyekkel több kategóriát le lehet fedni a frissítést követően is. Az AUG kimaradt a listáról, nem véletlenül, hiszen a WZRanked 50. helyét sem éri el, szinte senki nem nyúl hozzá már.

A múlt heti buffnak köszönhetően azonban ez hamar megváltozhat!

 

A szebb időket is megélt AR fegyvert a FaZe tagja, Swagg vette jobban górcső alá a hétvégén. Még ő is meglepődött, hogy mennyire jó választás lehet közepes távolságokra a kissé felbuffolt AUG. Meg is osztotta loadoutját a nagyérdeművel:

Kiegészítők:

  • Barrel: 17″ Titanium
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Foregrip
  • Ammunition: 45 Rnd Drum
  • Muzzle: Agency Silencer

Swagg loadoutja picit felturbózza az AUG tűzgyorsaságát a Titanium barrelnek hála, illetve a visszarúgáson is igyekszik csökkenteni a Field Agent Foregrip segítségével. Mivel az AUG közepes távolságokon a leghatékonyabb, tökéletes választás hozzá az Axial Arms 3x. Mindezt megfűszerezve a 45-ös tárral és a Silencerrel igazi kis gyilkológép válhat a fegyverből.

Ti adtok neki még egy esélyt?

https://leet.hu/shop/back2school/

×