Alig több mint 2 hét van már csak hátra, hogy megjelenjen a FIFA 22, megannyi újdonsággal. Beszéljünk egy kicsit most a VOLTA játékmódról!

A FIFA 20-ban a készítők úgy döntöttek, hogy a korábbi játékmódokhoz hozzáadnak egy új, de a FIFA STREET-ben már bizonyos formában megvillantott, az utcai- vagy grundfocik világát megmutató elemet: a VOLTA módot.

Annyira jól működött ez az első próbálkozásnál, hogy a FIFA 21-ben ismét játszhattunk ebben a feeling-ben, sőt, a most megjelenő részben folytathatjuk ezt, hiszen újra rúghatjuk a virtuális bőrt a különböző városok dühöngőiben és a modern, látványos beltéri pályákon egyaránt.

No, de az alkotók idén sem hagyják, hogy egysíkúvá váljon a VOLTA, hiszen számos új extra lesz jelen a játékban, úgy mint az új helyszínek, a fullos felszerelések, de ide tartozik még az ún. „SKILL METER” is, amivel a különböző trükkökkel, látványos akciókkal akár a belőtt gól a csík feltöltődésével többet is érhet, mint 1 pont.

A másik fő újítás a SIGNATURE ABILITIES, ami egy-egy jellemző tulajdonság felerősödését jelenti, ezt a készítők 3 különböző skill-re, képességre bontják le:

  • PURE PACE: A játékos ebben az esetben rendkívüli sebességet kap, amivel kvázi utolérhetetlen lesz a pályán.
  • AGRESSIVE TACKLE: Az irányított player stabil és ütőképes becsúszó szereléssel tud védekezni a mérkőzésen.
  • POWER STRIKE: A játékos ennek a tulajdonságnak a birtokában elképesztő erejű és pontosságú lövésre tesz szert, ami minden kapus rémálma lesz.

A harmadik pedig egy olyan szórakoztató játékmód lesz a VOLTA-n belül, amiben minden rajongó megtalálhatja a kedvére valót. Ez az ARCADE TOURNAMENT. Ebben a klasszikus kidobósra emlékeztető játéktól a lábtengóig minden lesz, amit csak el lehet képzelni.

A legjobban az EA SPORTS FIFA Twitter-oldalán szereplő videó-poszt tudja szemléltetni és bemutatni, hogy mi minden várhat ránk a VOLTA játékmódban, a FIFA 22-ben. Íme:

 

Ti várjátok már?

https://leet.hu/shop/back2school/

×