KAY/O gyenge teljesítménye miatt kaphatja meg a buffokat.

KAY/O jelenleg nincs a legjobb helyzetben, elég gyengén teljesít a Valorant matchmakingben, és a Riot valószínűleg tenni akar valamit ez ellen.

Bár az ügynök csak a 3. epizód 1. felvonásával jelent meg, a Riot egyik fejlesztője szerint gyorsan visszaesett a Valorant teljesítményranglistán, és állítólag a meccskeresésben is alulteljesít.

A Valorbuff szerint KAY/O jelenleg a második legalacsonyabb győzelmi arányt tartja 43,2%-kal, és alacsony, 16,2%-os pick arányt. Ne feledd, hogy a statisztikák nem hivatalos Riot-forrásból származnak, szóval lehetséges, hogy nem pontosak.

Mivel a KAY/O mainek aggódnak kedvenc ügynökük kiegyensúlyozása miatt, az egyik játékos megkérdezte a fejlesztőket, hogy mit gondolnak az ügynökről, amire a Riot fejlesztője, Coleman „Altombre” Palm egy nagyon rövid választ adott.

„KAY/O gyenge a matchmakingben. Valószínűleg buffokra van szüksége – vizsgáljuk” – mondta a dev a Redditen.

Altombre válasza nem ad semmi támpontot arra vonatkozóan, hogy milyen változásokat láthatunk a karakterrel kapcsolatban, vagy hogy mikor látunk majd ténylegesen bármilyen változást, – ha egyáltalán lesz ilyen. Ne feledd, a Riot jelenleg még csak vizsgálódik.

Szerintetek milyen változás kellene az ügynöknek?

https://leet.hu/shop/back2school/

×