Igazi western hangulat fogad majd minket a 3v3 pályán.

2019 nyarán érkezett meg a Showdown névre keresztelt event Rainbow Six Siege-be. Egy teljesen új pálya, a Fort Truth adott otthon a meccseknek, mely hamar a felhasználók szívébe lopta magát. A játékmód egy egyedi, limitált fegyver és eszközkészlettel rendelkező 3v3 volt, melyen a Tactical Realism szabályai érvényesültek, azaz a HUD is limitálva volt egy kicsit.

A legújabb leakek alapján hamarosan visszatérhet a játékba!

https://twitter.com/Zer0Bytes0/status/1435245836330491909?fbclid=IwAR1kOgIshIo8iFEcdhfw0cAJUaa4cRJgs3YEUGjGNbxSD9OJF6uKj4HIcgA

 

Zer0Bytes_,  a rutinos R6 leaker vette észre, hogy az Event szinte teljes egészében visszakerült a játékba. Nem csak maga a pálya, hanem az összes ehhez tartozó kisebb-nagyobb fájl is. Így a várható megjelenésre a „pretty soon” jelzőt aggatta, ami azt jelenti, hogy akár 1-2 héten belül újra játszható lesz a Showdown.

Jó kérdés még, hogy visszatérnek-e a különleges 3v3 játékmóddal együtt a 2019-ben debütált skinek. Ezek értelemszerűen szintén a western világ témakörére épültek, nagy hiba lenne kihagyni ezt a ziccert a fejlesztőknek. Remélhetőleg pár napon belül hivatalosan is megerősíthetik a Ubisoft munkatársai a nagy visszatérést és bővebb információkkal is szolgálhatunk róla.

Ti annak idején szerettétek ezt a módot?

https://leet.hu/shop/back2school/

×