A Warzone játékosai szerint a fejlesztők szándékosan nerfelik a Modern Warfare fegyvereit, hogy más fegyvereknek adjanak teret, melyek az új játékokban jelentek meg.

Nem sokkal azután, hogy a Call of Duty Warzone 5. évada elindult, néhány játékos észrevette, hogy a Modern Warfare egyik fegyverek, az MP5 egy titkos buffot kapott, amivel a fegyver gyors, erős és népszerű lett. Ám a Season 5 Reloaded frissítés változást hozott, és a fegyver képességeit megváltoztatták.

Az emberek nem elégedettek.

Legutóbb így változott meg az MP5:

MP5 (MW) 10 mm-es tárral 

  • A maximális sebzés 34-ről 31-re csökkent

A Redditen az egyik dühös játékos azt kérdezte, miért foglalkoznak még mindig egy Modern Warfare fegyverrel és azzal, hogy változtassanak rajta? Most szépen fogalmaztam meg a kérdését.

Mint kiderült, sokan azt gondolják, hogy a Raven szándékosan alakít a Modern Warfare fegyvereken, hogy az új játék, a Cold War fegyvereit helyezze előtérbe. Azt szeretnék a fejlesztők, hogy Cold War fegyvereket és az ahhoz tartozó kiegészítőket, skineket, csomagokat vedd meg.

Can someone please explain why the actual fuck they are still nerfing the mw mp5? from CODWarzone

Egy másik magyarázat szerint a 30 mm-es lövedékek bár nagy sebzéssel bírnak, de nagyon kevés lőszert lehet hozzá találni.

 

Az első magyarázat abból a szempontból lehet érdekes, hogy ha megjelenik a Call of Duty Vanguard, amely később szintén integrálódik a Warzone-ban, akkor szintén az új fegyvereket szeretnék majd a fejlesztők népszerűsíteni. Ezt azt jelenti, hogy mind a Modern Warfare, mind a Cold Warfare fegyverek nerfet kaphatnak majd.

Természetesen az MP5 valószínűleg továbbra is az egyik legnépszerűbb SMG lesz a játékban, bár a Cold War változatokhoz, a Mac 10-hez és az OTs 9-hez képest nehezen kap majd helyet a metában.

https://leet.hu/shop/back2school/

×