Az EA már nem először követte el azt a hibát, ami több játékosnál ismét kiverte a biztosítékot: derült égből karbantartottak.

u/WinnnAllDayyy csak egy Reddit felhasználó a sok közül, aki a következő felháborodott posztot létrehozta, az éjszaka váratlanul érkezett karbantartás miatt. Az ígért befejezése is órákat csúszott, ami

ellehetetlenítette egy jelentős időre a játékot.

These “maintenance” periods are the most unplanned and poorly executed decisions.
byu/WinnnAllDayyy inEASportsFC

„Ezek a „karbantartási” időszakok a leginkább nem tervezett és rosszul végrehajtott döntések. Mindig a semmiből, teljesen véletlenszerűen, fejetlenül végzik el. Fel sem merül, hogy előre értesítsék a közösséget arról, hogy jön, illetve mindig későn térnek vissza, az általuk mondott idő után. Tényleg annyira frusztráló. Ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról az időről, amikorra azt tudják mondani, hogy a karbantartás befejeződik? Mert valójában soha nincs időben.”

Sajnos ez tényleg csak egy a sok – egyébként jogosan – panaszkodó játékos közül.

Mi is történt tulajdonképpen?

Az EA szeptember 9-én, este 22:00 órakor a következő üzenetet osztotta meg a játékosaival:

„Az ütemezett karbantartási munkálatok szeptember 9 -én 23:00 és szeptember 10 között 05:00 (UTC) között várhatóak. A FUT & VOLTA LABDARÚGÁS mérkőzés létrehozása 30 perccel a karbantartás előtt le lesz tiltva, hogy elkerüljék a mérkőzés közbeni esetleges szakadásokat. Ez idő alatt lehet, hogy nincs kapcsolat a FUT és VOLTA FOOTBALL módokkal, valamint nem tud hozzáférni. A következő címekre lesz hatással: FIFA 15/16/17/18/19/20/21.”

Nos, a reggel 05:00 órás visszaállás nem valósult meg, 06:20-kor még javában zajlott a folyamat, amiről annyit közöltek, hogy

„a szokottnál tovább tart.”

Ezáltal ismét kihúzta a játék a gyufát nagyon sok felhasználónál. Alapvetően azzal sosem volt gond egy játéknál sem, hogy karbantartás van, ha az előre van közölve és le van pontosítva az időpont, amikortól fixen tudjuk újra élvezni a játék adta lehetőségeket. Sajnos ez ismét elmaradt. Reméljük azért, hogy a sok negatív visszhang eljut a Központig és valaki már kezd ezzel végre valamit.

Ti mit gondoltok? Lesz valaha megoldás?

https://leet.hu/shop/back2school/

×