Már tényleg nincs messze az új széria októberi megjelenése. Kedvcsinálóként hoztunk nektek egy kis apróságot.

Egy korábbi cikkünkben megírtuk, érkezik a FIFA 22 egyik legnagyobb újdonsága: a FUT22 HEROES játékosok megjelenése. Ha lemaradtál arról, hogy hogyan működnek majd éles helyzetben ezek a kártyák, íme egy kis segítség:

Így működnek majd a FUT Heroes lapok a FIFA 22-ben

 

Mi most kedvcsinálóként elhoztuk nektek a 4 legmagasabb Ratinggel rendelkező hősünk lapját, hogy kicsit felvillanyozzunk titeket a közelgő kezdésig. Nektek is lehetőségetek lesz majd a játék során szerezni belőlük, ha szerencsések vagytok. Részletes statisztikai értékek nincsenek, csak Ratinggel szolgálhatunk. No, de íme a játékosok:

Fernando Morientes Sánchez

A spanyol válogatott korábbi csillaga 4-4 csillaggal vág neki az új szériának, az a 90-es Shooting érték is igencsak bizalomgerjesztőnek tűnik, meglátjuk, mi sül ki belőle.

Abedi Pelé

Ígéretes lehet a ghánai támadó-középpályás 89-es lapja is, ugyancsak 4-4 csillagot kapott és 91-es Pace-t és Dribbling-et, valamint 87-es Passing-ot. Jól hangzik, nem?

David Ginola

A francia bal oldali középpályás lenyűgözőre sikeredett, az 5-5 csillagjával és a meglévő statisztikáira is érdemes rápillantani, hiszen ő egy olyan játékos lehet, akit sokan akarnak majd megszerezni.

Jürgen Kohler

A német középső védő csillagainak számról egyelőre nincsen adat, viszont a védekező értékei hasonlítanak a FIFA 21-es 89 Rare Gold Sergio Ramos védekező értékeire. Kíváncsian várjuk, mit tartogat a lapja.

Természetesen további nagy nevek is jelen lesznek a FUT22 HEROES tagjaiként, többek között Freddie LjungbergTim CahillJerzy Dudek és Joe Cole is.

Ti várjátok már?

https://leet.hu/shop/back2school/

Kiemelt fotó: www.ea.com

×